Om de adviezen die gedurende de consulten worden gegeven makkelijker uitvoerbaar te maken reikt Vivi la Vita praktische hulpmiddelen aan die een gezonde leefstijl bevorderen.
Supermarktrondleiding

Op aanvraag verzorgt Vivi la Vita individueel of in groepen rondleidingen in de supermarkt. Gedurende deze rondleiding zullen we samen boodschappen doen waarbij de focus zal liggen op het juist lezen van etiketten en de marketingtrucs binnen de schappen. Hierdoor zal het makkelijker worden om gezonde boodschappen te doen en een heerlijke verantwoorde maaltijd op tafel te zetten.

Kookworkshop

Vivi la Vita verzorgt ook kookworkshops. Aan deze workshops kan, indien gewenst een thema worden gekoppeld zoals; voeding bij diabetes, voeding bij overgewicht of koken zonder pakjes en zakjes. Deze kookworkshops kunnen u extra ondersteuning bieden bij de praktische uitvoering van voeding- en dieetadviezen. Voor meer informatie naar de mogelijkheden kunt u persoonlijk contact met mij opnemen

Groepsvoorlichting

Het is mogelijk om bij Vivi la Vita in een groep voorlichting over uiteenlopende onderwerpen te krijgen die betrekking hebben op een gezond eet- en leefpatroon. Deze voorlichting kan afzonderlijk of in combinatie met een kookworkshop en/of supermarktrondleiding gegeven worden. Voor aanvraag van een voorlichting over een specifiek voedingsgerelateerd onderwerp kunt u persoonlijk contact met mij opnemen.

Liever individuele consulten?

Wilt u graag een voedingsadvies waarbij ik rekening houd met úw persoonlijke situatie en wensen waardoor u op korte termijn gezonder en energieker in het leven staat? Laat dan vrijblijvend een reactie achter via het contactformulier, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.