Diëtistenpraktijk Vivi la Vita richt zich op een brede doelgroep van jong tot oud. U kunt u terecht voor een persoonlijk voeding- en dieetadvies op maat. Wanneer u zelf niet in staat bent om de praktijk te bezoeken of de voorkeur geeft aan een consult bij u thuis dan kan ik naar u toekomen in uw eigen leefomgeving.

Mocht u het druk hebben of veel reizen dan biedt Vivi la Vita de mogelijkheid om de individuele begeleiding online uit te voeren door middel van telefonisch,-email of Skype consult.

Eerste Consult
Tijdens het eerste consult maken wij persoonlijk kennis met elkaar en breng ik uw individuele wensen en behoeften in kaart. Vervolgens bespreken we gezamenlijk uw voeding- en leefstijlpatroon en eventuele klachten. Naar aanleiding daarvan zal ik een advies- en behandelplan op maat opstellen waar u mee aan de slag gaat.
Vervolgconsult

Tijdens een vervolgconsult wordt de toepassing van het dieet- of voedingsadvies besproken en zullen we samen naar oplossingen zoeken bij eventuele knelpunten die u hierbij ondervindt. Ook zal er gekeken worden naar wat er juist goed gegaan is en wat u motiveert. Gedurende een vervolgconsult kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen die variëren van wat te doen bij feestjes en tijdgebrek tot het vergroten van kennis over voeding en het leren variëren met producten. Het aantal en de duur van vervolgconsulten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie.

Vivi la Vita maakt gebruik van een speciale weegschaal van het merk Tanita. Deze professionele weegschaal meet niet alleen uw BMI, maar ook u spier,- vocht- en vetmassa. Hierdoor wordt er een beter inzicht verkregen in uw lichaamssamenstelling waardoor er een gericht behandelplan op maat kan worden opgesteld.