Mijn naam is Vivienne van Hillo – Coenen. Voeding is mijn passie. Na de HAVO ben ik dan ook gestart met de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2014 ben ik afgestudeerd als diëtiste. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen.

Al snel kreeg ik de mogelijkheid om een eigen praktijk te beginnen en sinds mei 2015 help ik cliënten vanuit mijn eigen diëtistenpraktijk Vivi la Vita in Weert.

Vivi la Vita is afgeleid van het Italiaans en staat voor ‘geniet van het leven’.

Dat is namelijk precies waar ik voor sta, genieten van het leven op een verantwoorde en gezonde manier. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Niet alleen als bron van energie, maar ook vanwege het sociale aspect. Lekker eten met vrienden of familie, verjaardagen worden gevierd met heerlijke hapjes en gebak en ’s avonds verwachten we geen blaadje sla, maar een smakelijke, uitgebreide maaltijd.

Het aanpassen van uw voedingspatroon voelt misschien als het nemen van een grote hindernis. Echter, het volgen van een dieet of ander voedingspatroon hoeft geen opoffering te zijn. Uit gezond eten kan juist voldoening gehaald worden! Een pure en gevarieerde voeding draagt bij aan een evenwichtige leefstijl. Door te allen tijde rekening te houden met de persoonlijke situatie en wensen streef ik naar een blijvend resultaat waarbij iemand zich prettig voelt en kan genieten. Zo staat u op korte termijn gezonder en energieker in het leven!

Als diëtiste ben ik allround opgeleid en kunt u voor alle voedingsgerelateerde problematiek bij diëtistenpraktijk Vivi la Vita terecht. Ook kan ik praktische ondersteuning bieden bij de gegeven adviezen. Dit doe ik door het organiseren van voorlichtingen, supermarktrondleidingen en kookworkshops.

Sinds september 2021 is Lieke Joosten als zelfstandig diëtiste werkzaam bij Diëtistenpraktijk Vivi la Vita. Lieke heeft stage gelopen in de praktijk en haar diploma Voeding & Diëtetiek behaald. Ze werkt op zaterdag in de praktijk en draait haar eigen spreekuur.

Lieke is in haar vrije tijd graag creatief bezig in de keuken en daarnaast is ze regelmatig te vinden in de turnhal. Bovenal houdt ze van gezelligheid en heeft ze graag mensen om haar heen waarmee ze dingen onderneemt.

Ze kijkt graag samen met u naar uw voedingspatroon waarbij ze bewustwording kan creëren. Lieke houdt rekening met uw wensen en vindt het belangrijk dat er een goede balans gevonden kan worden waardoor er een leefbaar voedingspatroon kan worden gerealiseerd.