Reviews

Diëtistenpraktijk Vivi la Vita richt zich op een brede doelgroep van jong tot oud. U kunt u terecht voor een persoonlijk voeding- en dieetadvies op maat. Wanneer u zelf niet in staat bent om de praktijk te bezoeken of de voorkeur geeft aan een consult bij u thuis dan kan ik naar u toekomen in uw eigen leefomgeving.

Mocht u het druk hebben of veel reizen dan biedt Vivi la Vita de mogelijkheid om de individuele begeleiding online uit te voeren door middel van telefonisch,-email of Skype consult

Ellen, 47 jaar

Overgewicht, fibromyalgie

Eind vorig jaar ben ik getipt door een verpleegkundige om eens contact op te nemen met Vivi la Vita. Ik was op zoek naar een diëtiste die mij kon begeleiden in het vinden van een gezond eetpatroon wat vol te houden was, maar vooral wat bij mij past. Ik heb al jarenlang overgewicht en heb alles gedaan maar helaas het jojo effect bleef. Aangezien ik ook fibromyalgie heb en voeding een rol kan spelen heb ik contact opgenomen met Vivienne. Tijdens mijn intake gesprek werd ik al verrast van de aanpak. Niet het standaard “verbieden” van eten maar vooral hoe je bewust kunt worden van je eetpatroon. Vivienne heeft verschillende manieren om je na te laten denken tijdens moeilijke momenten. Inmiddels ben ik 9 maanden verder en ik kan echt voor mezelf bevestigen dat ik een ander eetpatroon heb aangeleerd en 8 kg vetmassa ben verloren. Ondanks de vakantie die ik heb gehad en er van de lekkere wijntjes een beetje is bij gekomen (ook pas de eerste keer in al die maanden) kan ik mijn eetpatroon prima oppakken. Mijn streven is om dit eetpatroon vol te houden en mijn gewicht langzaam naar beneden te krijgen want snel afvallen betekend voor mij terugvallen en weer aankomen. Ik ken verschillende mensen die ook de praktijk van Vivi la Vita gevonden hebben maar geen van ons heeft eenzelfde dieet. Dit kan ook niet want ieder lichaam heeft iets anders nodig.

Leon, 48 jaar

Onregelmatige stoelgang, buik- en maagklachten, verhoogd cholesterol

Met Vivi La Vita heb ik een uitstekende keuze gemaakt. Via de huisarts ben ik doorverwezen, omdat ik kampte met een onregelmatige stoelgang en buik- en maagklachten gedurende het eten. Vivienne geeft een deskundig voedingsadvies op maat. Ze werkt niet op basis van statistieken maar patiëntgericht waardoor ze voedingsadvies op maat kan leveren. Door goed en regelmatig te evalueren, kan ze zich een goed beeld vormen van haar patiënten, hun leefwijze en voedingspatronen en kunnen voedingsadviezen op maat worden gesteld. Ze besteed ruimschoots aandacht en tijd aan haar patiënten en biedt veel mogelijkheden tot het maken van afspraken. Hetzelfde geldt voor de manieren waarop er met haar kan worden gecommuniceerd i.v.m vragen en het maken van afspraken. Een overzicht van de meetresultaten krijg je indien gewenst mee. Ik vind het ook fijn dat ze periodiek een resultatenoverzicht genereert voor de patiënt en verwijzer en dat ze de zorgverzekeringvergoedingen bewaakt. Inmiddels heb ik een gezonder en regelmatiger eetpatroon waardoor mijn klachten sterk zijn verminderd en ik daarbij 2 kg vetmassa ben verloren.

Kortom: ik kan iedereen Vivi La Vita van harte aanbevelen!!!

Martine, 45 jaar

Opgeblazen gevoel, onregelmatige stoelgang en een snelle gewichtstoename

Ik was al bekend bij een andere diëtiste, maar kwam alleen maar in gewicht aan. Op aandringen van de praktijkondersteuner ben ik naar Vivienne toe gegaan. Op 14 januari 2016 kwam ik voor het eerst met een gewicht van 71,8 kg en een lengte van 1.62 m. Ik had gelijk een klik met Vivienne. Door haar advies en ondersteuning ben ik meer! en veelzijdiger gaan eten en heeft ze ervoor gezorgd dat ik weer in mezelf ben gaan geloven. Inmiddels zijn we 10 maanden verder en ben 14 kg lichter, zit veel beter in mijn vel en voel mij minder depressief. Het gaat stukken beter me, ook al ben ik er nog niet helemaal. De angst om aan te komen blijft, maar Vivienne vangt dat goed op. Ik heb een goede ervaring met haar omdat ze prettig is in de omgang en haar advies aanpast op de individuele behoeftes. Ik heb haar zelfs aan anderen aanbevolen. Tot nu toe alleen maar lof!

Anny, 58 jaar
Diabetes mellitus type 2 en overgewicht

Via mijn diabetesverpleegkundige ben ik doorverwezen naar Vivi la Vita. Ik heb al jaren diabetes type 2 en spuit hiervoor insuline. De laatste tijd waren mijn bloedglucosewaarden verhoogd en kreeg ik deze niet meer stabiel. Daarbij was mijn eetpatroon niet goed en voelde ik mij niet fit. In het verleden ben ik al vaker naar een diëtiste geweest en viel hier vaak tijdelijk af, maar helaas nooit met een blijvend resultaat.
Het was dan ook een hele stap om nog een keer naar een diëtiste te gaan. Toch ben ik blij deze stap te hebben gezet, want bij Vivi la Vita gaat het heel anders. Vivienne denkt met je mee en ik voel me bij haar veel meer begrepen. Ik zat erg in een strafsysteem, waarbij ik ongezonder eten als ‘verboden’ zag. Bij Vivienne heb ik geleerd om weer bewust te genieten van lekker eten. Wanneer ik het even moeilijk heb geeft ze mij een ‘peptalk’ en ik kan haar altijd bellen met vragen. Verder vind ik het erg prettig om een briefje met resultaten mee te krijgen.
Gedurende deze 6 maanden is mijn eetpatroon een stuk gezonder geworden. Ik ben de helft minder insuline gaan spuiten, voel mij veel fitter en ben inmiddels 10,3 kg lichter. Ik ben er nog niet, maar heb voldoende vertrouwen om hiermee door te gaan, omdat ik mij echt gesteund voel door Vivienne.

Voor iedereen die nog twijfelt: ik kan Vivi la Vita zeker aanbevelen!

Bernadet, 58 jaar

COPD en overgewicht

Mijn jaar bij de diëtiste. Ik ben Bernadet en had een jaar geleden last van mijn overgewicht. Op advies van een collega ben ik bij Vivienne terecht gekomen. Wat mij vooral op viel was haar andere manier van aanpak. Namelijk het samen zoeken naar een oplossing. Het was in het begin ploeteren en niet makkelijk. Langzamerhand werd het steeds duidelijker dat ik teveel at uit frustratie. Op advies van Vivienne ben ik bij een psycholoog terecht gekomen. Daar werd duidelijk dat mijn slechte eetpatroon kwam door mijn gevoelens niet te uiten en daardoor een toevlucht zocht in eten. Samen met Vivienne ben ik op zoek gegaan naar wat bij mij past. Ze heeft mij geleerd om te genieten van eten door bewust met eten bezig te zijn en meer aandacht aan mijn voeding te besteden. Vanaf juni 2016 ben ik hierdoor 10 kg afgevallen en ben ik trots op mezelf! Zonder Vivienne was het mij niet gelukt. Bedankt!

Diny, 64 jaar

Diabetes mellitus type 2 en overgewicht

8 maanden geleden werd ik door de praktijkondersteuner doorverwezen naar Vivi la Vita. Met lood in mijn schoenen ging ik er naartoe, omdat ik geen goede ervaring met diëtisten had. Bij Vivi la Vita ging het gelukkig op een andere manier. Ik ben heel tevreden over de tips en vooral de manier waarop Vivienne mij begeleid. Ze biedt altijd een luisterend oor wat ik als prettig ervaar. Momenteel ben ik enkele kilo’s lichter en maak een veel bewustere keuzes waar ik achter sta. Dit heeft geresulteerd in een ander leven waarin ik meer onderneem en een positiever zelfbeeld heb.

Dank aan Vivienne!

Laurent, 75 jaar

Diabetes mellitus type 2 en overgewicht

Al jaren ben ik onder begeleiding van een diabetesverpleegkundige voor diabetes mellitus type 2. Mijn gewicht en bloedglucosewaarden waren altijd te hoog en mijn medicatie werd verder opgehoogd. Op dat moment heeft de diabetesverpleegkundige mij doorverwezen naar Vivi la Vita.

Tijdens het eerste gesprek met Vivienne werd duidelijk dat ik mijn leefstijl drastisch moest veranderen. Inmiddels ben ik 6 maanden bij Vivienne onder begeleiding. Door regelmatiger te eten en minder grote porties te nemen ben ik 17 kg afgevallen en voel ik mij veel fitter. Mijn bloedglucosewaarde is gedaald en ik gebruik hiervoor nog maar één pil. Ik vind de gesprekken met Vivienne altijd prettig. Ze geeft deskundig advies, denkt echt met je mee en dwingt je niet wat je wel en niet moet doen, maar laat daarin de keuze bij jezelf. Hierdoor weet ze je goed te motiveren en het belang in te laten zien van gezond leven. Vivienne heeft mij geleerd ombewust te leren eten en dat er in het weekend ook zeker ruimte is voor iets lekkers zolang je er maar van geniet.

Wanneer je het moeilijk hebt of nog extra advies wilt kan je haar altijd bellen. Verder geeft ze altijd een brief met de resultaten mee wanneer ik naar de internist of de diabetesverpleegkundige mee. Ik ben blij dat ik Vivienne heb leren kennen en wil mensen aanraden hetzelfde te doen als ik heb gedaan.

Vivienne, bedankt!

Tjeu, 64 jaar
Obesitas, verhoogde bloeddruk en verhoogd cholesterol

Toen ik mijn broer na een paar maanden zag nadat hij bij Vivienne was geweest hekende ik hem bijna niet meer terug. Zoveel was hij afgevallen! Mijn broer had diabetes en is door het bereiken van gewichtsverlies helemaal van het insuline spuiten afgekomen. Het resultaat van mijn broer motiveerde mij om ook een afspraak bij Vivienne te maken. Ik woog toen 121 kg. Na een eerste goed gesprek met Vivienne is er een energie- en koolhydraatbeperkt dieet voor mij op maat gemaakt. Inmiddels zijn we een jaar en 3 maanden verder en ben ik 25 kg afgevallen! Sindsdien kan ik mijn grote hobby tennissen veel beter uitoefenen doordat ik mij makkelijker kan bewegen en mijn conditie sterk is verbeterd. Ook slik ik veel minder medicatie voor mijn cholesterol en bloeddruk. Het afgelopen jaar is mij goed afgegaan en heb ik weinig moeilijke momenten gehad dankzij Vivienne.

Mat, 56 jaar

Verhoogde bloedglucosewaarden en een verhoogd cholesterol

Via mijn huisarts werd ik doorverwezen naar een diëtiste. Na wat googlen vond ik Vivi la Vita. De website ziet er duidelijk, overzichtelijk en verzorgd uit. Ook de recensies waren positief. Dit was voor mij de aanleiding om contact op te nemen en een afspraak te maken. Het intake gesprek was vriendelijk en duidelijk. Samen hebben we een plan van aanpak opgesteld. Binnen 3 maanden was mijn bloedsuiker- waarde op het gewenste niveau, mijn cholesterol significant gedaald en ben ik 7,5 kg gewicht verloren. Vivienne geeft een deskundig voedingsadvies op maat. Ze heeft goede en lekkere alternatieven voor minder gezonde producten. Ze stimuleert je door altijd een positieve insteek te kiezen.De evaluatie gesprekken zijn constructief, prettig en met een gezonde dosis humor.

Hans, 63 jaar
Diabetes mellitus type 2 en overgewicht

Via de huisarts ben ik bij de praktijkondersteuner terecht gekomen. Uit bloedonderzoek bleek dat mijn suiker veel te hoog was. Ik had hierdoor veel last had van vermoeidheid, gewichtstoename, depressief, een kort lontje en had nergens meer zin in.  Op een gegeven moment woog ik 105 kg en vond dat ik er toen echt iets aan moest doen. Na overleg met de praktijkondersteuning ben ik bij Vivi la Vita terecht gekomen. In het verleden was ik al eens bij een diëtist geweest, maar daar had ik niet zo’n goede ervaring mee. Ik wilde nog één poging wagen en het resultaat mag er zijn. Ik voel me stukken beter, voel mij minder vermoeid en ben inmiddels 13 kg afgevallen in 5 maanden tijd waardoor ik me een ander mens voel.

Ik ben er 100% voor gegaan, maar zonder de steun en het luisterend oor van Vivienne was mij dit niet gelukt.  Ik heb veel steun gekregen van zowel mijn vrouw als van Vivienne en had voldoende variatiemogelijkheden en heb geen honger hoeven te lijden. Geloof mij, iedereen kan dit. Mijn motivatie om door te gaan is mijn gezondheid. Vivienne is heel gemotiveerd in haar werk en heeft altijd tijd voor je. Vivienne laat de mensen weer lachen en vooral gezond leven!

Roos, 64 jaar

Hypercholesterolemie & overgewicht

Je word ouder en dat gaat niet zonder ongemakken. Te hoog cholesterol verstopt de aders waarbij ik enkele tia’s heb gehad. Daarbij heb ik artrose in alle gewrichten waardoor ik vaak veel pijn heb. Daarvoor kreeg ik bloedverdunners, cholesterol pilletje en veel pijnstillers. En dat waren nu net de middeltjes waardoor ik mij steeds ellendiger ging voelen. Met de praktijkondersteuner  heb ik het erover gehad dat ik zo graag met de medicijnen wilde minderen, maar dat was geen optie. Wel stelde ze voor om naar een diëtiste te gaan om gezonder te eten.

Ik wist dat ik zo’n 15 kg te zwaar was maar nee, ik wilde niet meer gaan lijnen. Verschillende keren heb ik dat gedaan, maar het was steeds maar van korte duur.

Op aanraden van de praktijkondersteuner ben ik toch naar Vivi la Vita gegaan. Daar heb ik gelijk verteld dat ik niet uit mijzelf was gekomen en er niet achter stond, maar dat het moest van de praktijkondersteuner. Samen hebben we bekeken wat wel en niet goed was voor mij. Vervolgens ging ik naar huis met het gevoel en de motivatie dat ik er aan ging beginnen om van de medicijnen af te komen.

Ik, iemand die nooit melkproducten gebruikte ging aan de brinta pap, at yoghurt en dronk opeens melk. Ik snap er niets van maar omdat ik het voor mijn gezondheid deed lukte het me allemaal. Door de aanpassingen in mijn eetpatroon voelde ik me veel beter.Toen ik daarbij ook af ging vallen ging ik het stiekem leuk vinden en kostte het mij helemaal geen moeite. Inmiddels ben ik mijn overtollige gewicht kwijt (10,7 kg, ben ik van de cholesterolpillen af en zit weer lekker in mijn vel. Vandaag bij Vivienne geweest en kreeg de mededeling dat ik meer mocht gaan eten, nou dat gevoel was heel fijn. Ik die altijd teveel at en snoepte denkt nu bewust na voordat ik iets gebruik. Samen met Vivienne ga ik nu verder om mijn gezondheid op peil te houden. Ik ben Vivienne en de praktijkondersteuner dankbaar dat ze me de goede weg op hebben geholpen. Hartelijk dank.

Theo, 60 jaar
Overgewicht en slaapapneu

Ik was te zwaar. Ik wist het maar het werd ook nog eens bevestigd door de longarts. Mijn apneu zou waarschijnlijk minder worden als mijn gewicht zou afnemen. Afvallen wilde ik wel dus kreeg een verwijzing voor de diëtiste.

Ik beweeg genoeg. Ik fiets, wandel en ren meerdere keren in de week en ben ook nog begonnen met fitness. Mijn probleem is meer wat en hoeveel ik eet en drink. Een lekkere maaltijd, een glaasje wijn of een Belgisch biertje, ik was er altijd voor te vinden.

De afgelopen 9 maanden heb ik onder begeleiding van Vivienne mijn voeding aangepast. Bepaalde producten ben ik minder gaan gebruiken. Sommige werden vervangen door andere lekkere dingen. Ik eet sindsdien gevarieerd en met veel smaak.

Mijn eerste doel heb ik gehaald. Ik ben bijna 20 kg afgevallen! Hierdoor heb ik een veel betere conditie. Afgelopen voorjaar ben ik naar Santiago de Compostella gefietst. Ik kan je verzekeren met 20 kg minder de Pyreneeën over, dat scheelt! Ook het hardlopen, gaat stukken beter.

Nu wil ik mijn gewicht behouden. Er mag nog iets af maar dat hoeft niet. Gewichtsbehoud is voor mij een grotere uitdaging. Het betekent dat ik mijn houding ten opzichte van eten en drinken blijvend wil veranderen, een andere mindset. Het biertje mag nog steeds maar wel iets minder. Samen met de kleinkinderen een ijsje eten prima, maar doe het op andere momenten even niet. Ik wil leren om tussendoor even niets te pakken. Samen met Vivienne ga ik daarmee aan de slag door middel van oefeningen die je mentale instelling ten opzichte van eten veranderen. Gaat het lukken. Zeker weten doe ik het niet maar ik weet zeker dat ik aan de adviezen van Viva la Vita veel zal hebben. Het is een stevige steun in de rug!

Nicole, 56 jaar

Overgewicht

Al jaren heb ik overgewicht. Ieder jaar tijdens de vakantie dacht ik weer; na de vakantie ga ik beginnen met afvallen. Maar al vlug was er weer een jaar voorbij en had ik in die tijd weer niks ondernomen. Tot april 2016. Ik kreeg lichamelijke klachten waardoor de knop om ging en ik een afspraak bij Vivi la Vita maakte. Va via was ik bij Vivienne terechtgekomen. Na een prettige kennismaking ging ik vol goede moed aan de slag. Het ging best wel goed door de fijne begeleiding en advies van Vivienne. Ondanks vier weken vakantie in juni 2016 voel ik 2 kg af. Inmiddels ben ik ruim een jaar verder en 12 kg kwijt. Vivienne verstaat de kunst om altijd iets van de positieve kant te benaderen, ook al viel ik soms niet af of wat minder. Dat vind ik erg prettig. Bij elke controle heeft ze nieuwe tips over producten die ik kan proberen, waardoor ik voldoende variatie heb en het vol kan houden!

Henk, 60 jaar

Hypercholesterolemie en een verhoogde glucosewaarde

In november 2016 woog ik 112,7 kg en daarbij kampte ik met een verhoogd cholesterol en een te hoge bloedglucosewaarde! Het advies van mijn huisarts was om contact te zoeken met een dietiste. De eerste afpraak was snel gemaakt in december 2016. Daar had ik een prettig kennismakingsgesprek met Vivienne waarin voedingsadviezen kreeg voor een nieuw eetpatroon. Oei dat was een hele verandering, maar ik ben er toch  mee aan de slag gegaan. De volgende afpraak was 4 weken later. Een klein kilotje was er af(toch een pak suiker werd er gezegd) en vier weken later weer 1 kilo! Het begin was gemaakt en ik kreeg een goed gevoel bij deze nieuwe uitdaging! De prima steun en adviezen die ik kreeg nam ik mee. De volgende afspraak vier weken later ook weer een kilotje er af. Tja zou ik over vier weken misschien onder de 110 kg kunnen duiken? Het werd 109,2 kg. Al bij al niet echt spectaculair maar het voelde wel lekker.Ik begon te wennen en vooral te geloven in de gunstige werking van vis, zuivel, groenten fruit en noten. Ook werd het een uitdaging om lekkere en gezonde recepten te vinden met o.a. minder zout (ik had de zoutpot inmiddels uit mijn keukenkastje verbannen)! Er zijn prima alternatieven om echt lekkere smaakvol te koken. Gestaag ben ik winst blijven behalen tot Juli 2017. Het gewicht was toen 105,6 kg, Vanaf augustus ben ik begonnen met meer te bewegen! Ik wandelde in het begin 2 keer per week  45 min en heb dat opgebouwd naar 5 keer per week. Voeding in combinatie met bewegen heeft voor mij geresulteerd in een gewicht in december 2017 van 96.8 kg!Mijn cholesterol is nu 4,9 mmol/l en de glucose is 4.5mmol/l. Volgens mijn huisarts ben ik uit de gevarenzone en dat klonk voor mij toch wel erg goed moet ik bekennen. Ik hoop dat ik uiteindelijk onder de 95 kg kan duiken,en zo een bijna ideaal gewicht kan realiseren! Volhouden is nu de volgende stap! Laat je hiermee inspireren met de aanpak en adviezen van Vivi la Vita. Dan gaat dat zeker lukken!

Vivi la Vita maakt gebruik van een speciale weegschaal van het merk Tanita. Deze professionele weegschaal meet niet alleen uw BMI, maar ook u spier,- vocht- en vetmassa. Hierdoor wordt er een beter inzicht verkregen in uw lichaamssamenstelling waardoor er een gericht behandelplan op maat kan worden opgesteld.

Viagra Professional Viagra Jelly cialis online kopen Levitra Soft viagra voor vrouwen Viagra Soft Kamagra Jelly Cialis kopen cialis kopen belgie cialis prijs belgie Cialis Professional Cialis Super Activen Levitra Professional Viagra kopen dapoxetine kopen Priligy kopen Cialis Daily Viagra Super Active Kamagra Gold Propecia kopen
Levitra Vendita levitra Generico Farmacia On Line Vicenza Comprare Viagra Gold - Vigour Comprare Cialis Professional Comprare Brand Levitra Kamagra 100 mg Acquisto Priligy Viagra Generico Acquisto Brand Cialis Lovegra Acquisto Kamagra Gold Comprare Female Viagra Comprare Levitra With Dapoxetine Levitra Ricetta Ripetibile Cialis 5 mg online Viagra Cialis Levitra Vendita Acquisto Cialis Professional Disfunzione Erettile Ipospadia
cialis schweiz viagra kaufen levitra generika viagra schweiz viagra generika cialis kaufen levitra schweiz Viagra levitra generico comprar cialis cialis precio cialis generico viagra precio viagra generico viagra kopen
joyas tiffany nike huarache polo ralph lauren Zapatillas adidas air max zapatos louis vuitton Adidas Superstar Zapatos adidas zapatos christian louboutin bolsos michael kors nike air max nike roshe Zapatos nike Adidas Gazelle pulseras pandora
michael kors Ray ban nike huarache Adidas Scarpe Abbigliamento Asics nike flyknit scarpe converse Scarpe air jordan scarpe da calcio nike free nike cortez nike roshe air max
Scarpe Reebok Puma Scarpe Scarpe nike air max scarpe asics nike air force Saucony polo camicie Polo Ralph Lauren scarpe Nike Cappelli
levitra eller cialis viagra nettbutikk cialis i norge cialis erfaring hva er kamagra viagra effekt kamagra gel comprar cialis efeitos secundarios levitra comprimidos viagra infarmed viagra farmacia cialis bula levitra fass cialis vs viagra